Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

Empresaris: La necessitat d'unir esforços a l'hosteleria i la restauració de Lleida

Aposten per treure profit del Palau de Congressos que hi ha a la ciutat, el fet de tenir AVE i una bona xarxa de comunicacions

D'esquerra a dreta: Pepín Cuéllar, José Mas Farré, Silvia Marqueta, Julio Mora, Juli Alegre i Juan Mas Farré. /

Hostalers de Lleida reclamen unió del sector i també amb els restauradors per fer un producte únic, més fàcil de promocionar a fora. Una de les principals demandes del mateix sector és creure's les potencialitats de la ciutat per atraure clients forans.

Empresaris: / La necessitat d'unir esforços a l'hosteleria de Lleida. Amb Pepín Cuéllar, José Mas Farré, Julio Mora, Sílvia Marqueta i Juli Alegre / MARICEL BENABARRE

És el que proposa el director de l'Hotel Rambla,  Pepín Cuéllar. Diu que amb el Palau de Congressos-La Llotja, l'AVE, la xarxa de comunicacions i la proximitat de Lleida amb els diferents punts de Catalunya i Espanya l'oferta turística lleidatana és més competitiva del que molts es poden arribar a creure.

Optimisme de cara a l'estiu

De cara a l'estiu, en què més que congressos, els hotels allotjen turistes, la previsió és positiva, tant a Lleida ciutat com a comarques, segons les previsions del Patronat de Turisme de la diputació que avança el seu director, Juli Alegre. Un dels reptes, però, serà poder donar resposta a la demanda de mà d'obra a l'hostaleria de muntanya, que precisa de personal de suport, segons la Federació d'Hostaleria de Lleida.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?