Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Joana Escandell serà la batlesa des Castell els quatre anys

Aquest dilluns PSOE i SOM esperen tancar l'acord de govern que haurà de ratificar l'assemblea de la plataforma vesinal

Joana Escandell serà la batlessa els quatre propers anys per l'acord entre PSOE i SOM. /

Joana Escandell serà la batlessa des Castell els propers quatre anys. Aquest és un tema tancat a les negociacions entre PSOE i Som Es Castell. Així ho reconeixia aquest dilluns el portaveu de l’agrupació d’electors del municipi, Joan Serra. SOM es quedaria la primera tinença de batlia i unes àrees de gestió determinades.

El representant de SOM afirma que les converses entre els dues formacions estan molt avançades i l’acord final sembla molt proper. "Tenim un acord en el 86% dels temes programàtics. només quedea un 15%. petits serrells".

Aquest dilluns capvespre tindrà lloc el que es presumeix com a darrer encontre per a negociar. Dimarts es votaria la proposta final a l’assemblea de Som Es Castell per a la seva aprovació. L’objectiu és tenir tancat l’acord de govern abans de dissabte, data en que es constituiran els nous ajuntaments.

Joan Serra també valora molt positivament el fet que les agrupacions d’electors locals siguin la segona força municipal a Menorca en superar per un regidor al PSOE.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?