Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els esportistes dels jocs IGA ja tenen els seus uniformes

La delegació menorquina viatjarà a Gibraltar el proper 5 de juliol per competir

Els esportistes menorquins ja tenen els uniformes per a participar a Gibraltar 2019. /

El primer gran pas cap als jocs de Gibraltar 2019 va tenir lloc aquest dissabte en el Club Marítim de Maó on IGA Menorca va lliurar els equipaments i la roba que lluiran les 121 persones que formaran part de l'expedició en els jocs. Un esdeveniment que va comptar amb la participació del president d’IGA Menorca i conseller d'Esports, Miquel Company, qui es va encarregar d'obrir l'acte i encapçalar el lliurament dels equipaments.

L'acte va començar, precisament, amb una benvinguda per part de Company en la qual va assegurar que “Menorca està més preparada que mai per a acollir uns jocs i sabem que tothom en té moltes ganes. Esteim fent feina en aquest camí i així li ho hem fet saber a IGA”. Després d'aquestes paraules, es va fer el lliurament dels equipaments. L'equip d’IGA Menorca va preparar per a cadascuna de les disciplines esportives un joc amb el qual trencar el gel i donar-li un toc divertit a l'acte.

L'expedició partirà rumb a Gibraltar amb vaixell, des de Ciutadella fins a Alacant, amb parada a Mallorca, divendres  5 de juliol. Una vegada a la península, el grup cobrirà el trajecte fins a Gibraltar amb autobús. El mateix itinerari se seguirà per a tornar en la matinada del divendres al dissabte 12, per a arribar a l'illa el mateix dissabte a la tarda.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?