Sociedad
POLÍTICA MUNICIPAL

El Sí de 'En Comú Podem' a Ricomà no té marxa enrere

Així ho han expressat als nostres estudis Carla Aguilar i Hermán Pinedo quan els hem preguntat si encara hi ha marge per una trucada de la cúpula del partit que els demani que s'ho repensin. També hem escoltat la resposta a Josep Fèlix Ballesteros que els ha acusat de mentir a la militància.

Carla Aguilar i Hermán Pinedo / Jordi Cartañá

En Comú Podem diu que no hi ha marxa enrere

29:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000138369/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Venen d’un matí molt intens. Som a l’endemà que 76 militants de En Comú Podem de Tarragona hagin donat llum verda a un acord amb l’ERC de Pau Ricomà perquè es formi un nou govern a Tarragona. 1 vot a favor del PSC i 5 abstencions han deixat clar fins a quin punt la decisió és de pes. Una decisió que els hem preguntat fins a quin punt es definitiva i quin marge hi ha de que puguin rebre una trucada des de les altres esferes perquè repensin el vot.

Carla Aguilar i Hermán Pinedo han vingut a dir que el que ha explicat Ballesteros en roda de premsa aquest dimarts al migdia no s’ajusta a la realitat. El líder del PSC tarragoní els acusa  de no haver explicat a la militància de que des dels socialistes locals s’havia ofert un acord de govern als comuns. 

També els hem preguntat de si se senten que estan fent un pacte per un govern independentista, quines són les seves línies vermelles i quina és la Tarragona que volen.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00