Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els enigmes de Tarragona i Reus

Avui al Fil de Conversa hem volgut analitzar l'status quo que han generat les urnes del 26 de maig a Tarragona i a Reus. A la primera ciutat tot apunta que Pau Ricomà d' ERC serà el nou alcalde. En canvi, a Reus, la incognita de qui ocuparà l'alcaldia continua oberta.

Octavi Saumell i Jordi Olària /

 

Amb Octavi Saumell del Diari de Tarragona, Jordi Olària de Tarragona Digitial i Oriol Aymí i Eva Hidalgo de la redacció de la Cadena SER Tarragona-Ràdio Reus, hem mirat de treure l'entrellat de la situació politíca que han heredat els ajuntaments de Tarragona i Reus arran de les municipals del 26 de maig. 

A Tarragona ens pregutem si hi pot haver un canvi de rumb inesperat quan tot apunta que Pau Ricomà serà el pròxim alcalde amb el beneplàcit de En Comú Podem, JuntsxTarragona i la CUP.

La situació de Reus sí que, al migdia d'aquest dimecres 12 de juny, és del tot incerta. Encara és hora de saber si Carles Pellicer encetarà el seu tercer mandat  al capdavant de Reus o si serà Noemí Llauradó encetarà el seu primer com alcaldessa de Reus. 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?