Sociedad

PSOE i SOM tanquen un acord per governar Es Castell

L'alcaldia serà per Joana Escandell i Joan Serra serà primer tinent de batle

PSOE Es Castell

Mahón

Després d’unes setmanes intenses de reunions, els Socialistes d’Es Castell i l’agrupació d’electors SOM Es Castell signem un pacte de govern per a la propera legislatura 2019-2023, a partir dels resultats electorals del 26 de maig pels quals el PSOE va aconseguir 4 regidors i SOM Es Castell en va aconseguir 3.

Fruit d’aquest acord la batllia serà per na Joana Escandell Salom, candidata dels socialistes, mentre que en Joan Antoni Serra Puig de SOM serà el Primer tinent de batle.

El repartiment de les àrees de gestió serà el següent: Urbanisme; Serveis socials i serveis generals; Urbanitzacions, mobilitat i vies públiques; i Educació, joventut, festes i turisme seran per PSOE Es Castell. Mentre que Hisenda, noves tecnologies i activitats econòmiques; Cultura, Esports i Participació Ciutadana, i Medi ambient seran per SOM Es Castell.

Entre els acords assolits per les dues formacions polítiques pel canvi polític a Es Castell, destaquen reforçar l’àrea de Serveis Socials, equipar els quarters, les polítiques medi ambientals, fomentar participació ciutadana en tots els àmbits i una planificació urbanística amb vistes de futur.

En un comunicat, els dos partits han destacat la seva satisfacció per aquest acord aconseguit, esperant que sigui fort i estable. També han volgut deixar palès que les negociacions han estat en tot moment cordials, en bona sintonia i s’han debatut els temes amb la convicció de que s’havia d’arribar a un consens, donat que les dues forces tenen grans temes en comú.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00