Sociedad
Baloncesto

Pitu Jiménez i Oriol Pagès renoven

L'Héstia Menorca mantindrà al capità i a l'entrenador la propera temporada a la LEB Plata

El capità de l'equip seguirà un any més i amb dedicació exclusiva. / Antxon Castresana/Hestia Menorca

Mahón

L'Héstia Menorca ha renovat al seu capità. Jorge 'Pitu' Jiménez seguirà un curs més a la pista del Pavelló Menorca després d'acceptar l'oferta de renovació que el vincula un any més a l'equip de LEB Plata. El capità, a més, professionalitzarà la seva condició, aparcant temporalment el seu treball i dedicant-se en exclusiva a l'equip. "L'entitat m'ha convençut professionalitzant el club i la meva situació, el que em permet arribar a mi nivell com més aviat millor", valora el director de joc que complirà el seu tercer any a l'Héstia Menorca, on ha estat un dels artífexs de l'històric ascens i la consegüent permanència a LEB Plata.

El base format a l'Estudiantes, admet que es troba "bé, amb ganes de començar la temporada i de perllongar el nivell mostrat al final de temporada de l'any passat". Afegeix, "personalment espero arribar com més aviat millor a aquest nivell que vam tenir i a nivell col·lectiu arribar a aquest rendiment que vam tenir a la segona fase on es va notar que tots vam fer un pas".

Pitu seguirà engreixant els seus números en competicions FEB que superen els 530 partits, els 4852 punts i les 2148 assistències.

La renovació del capità arriba la mateixa setmana en que l'equip s'ha assegurat la continuitat de l'entrenador Oriol Pagès una temporada més després de l'ascens de fa un any i mantenir l'Héstia a la LEB Plata aquesta temporada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00