Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 24 de Enero de 2020

Otras localidades

VÍDEO EN DIRECTO VÍDEO EN DIRECTO La ministra Reyes Maroto, en 'Hora 25'

Les cooperatives es reivindiquen com a solució al minifundisme

El minifundisme llastra el sector agroalimentari valencià i les cooperatives estan disposades a tirar del carro prenent com a eix la innovació

Cirilo Arnandis, president de les cooperatives agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, ho ha explicat en La Llavor després de celebrar la seua assemblea general. Una assemblea que va pivotar al voltant de dos assumptes: els acords comercials de la Unió Europea i la innovació. O dit d'una altra forma, de com la Unió Europea marca les regles del joc i els escenaris i de com la innovació pot ser una peça clau per a combatre el minifundisme que tant llastra el nostre camp.

De fet, les cooperatives treballen ja en un pla per a posar-lo en comú i que totes les cooperatives puguen beneficiar-se de les innovacions en el sector. Perquè ara mateix no hi ha més opció: innovar o morir.

Innovació tant en el camp com en els propis magatzems. Amb un triple objectiu: augmentar la qualitat, facilitar-ne el procés i poder abaratir, per tant, el producte.

Arnandis està expectant davant el nou dibuix polític de la Unió Europea després de les eleccions. Confia que els acords anunciats es complisquen i que no calga tornar arrere. Encara que si fora així, anuncia que seran molt combatius.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?