Actualidad

SER Catalunya reuneix els portaveus d'un MÓN MILLOR

Una jornada per descobrir les iniciatives socials més innovadores i fer, entre tots, un món millor

CADENA SER

Barcelona

El proper 10 de juliol, SER Catalunya organitza al CCCB MÓN MILLOR, una jornada sobre responsabilitat social empresarial dirigida a empresaris i emprenedors, gerents, professionals del màrqueting i la comunicació, i persones que treballen en departaments de RRHH i RSC.

Al llarg del matí, escoltarem els millors experts en responsabilitat social del nostre país, i casos d’èxit de diferents empreses que han integrat la RSC a la seva estratègia de negoci. Els assistents obtindran coneixement, eines i contactes per poder convertir el factor social en un element diferenciador i estratègic de les seves empreses.

A més, oferirem un taller pràctic per aprendre com començar a fer RSC dins la pròpia organització, a partir de la metodologia de ©2019 Rut Ballesteros Gil.

Descobreix tots els continguts i participants de MÓN MILLOR.

Si tu també vols integrar la Responsabilitat Social a la teva empresa o projecte, conèixer les iniciatives socialment responsables més innovadores i crear una marca molt més rellevant i competitiva, amb visió social, t’esperem el proper 10 de juliol, a les 9 h, al CCCB.

Els donatius que es recaptin entre els assistents els destinarem a la campanya Cap Nen Sense Joguina en què Ràdio Barcelona col·labora des de fa 52 anys i que vetlla perquè els nens i nenes sense recursos de Barcelona puguin viure la màgia del dia de Reis amb joguines noves.

Fes-te ja amb la teva invitació. I si vols assistir al taller pràctic, adquireix la teva entrada

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00