Sociedad
Policía municipal

Els policies locals de fora de Ciutadella no reforçaran el dispositiu de Sant Joan

El sindicat policial ja ha comunicat la situació a l'Administració de l'estat i l'autonòmica

Els policies locals declinen anar a reforçar el dispositiu de seguretat de Sant Joan a Ciutadella. / Sindicat de policies locals.

Mahón

Definitiu. No hi haurà reforços de policies locals per a les festes de Sant Joan de Ciutadella. El sindicat policial ja ha notificat a la direcció insular de l’Administració General de l’Estat i a la Direcció General d’Emergències del Govern balear que no hi haurà prou efectius pels torns de la festa que comença diumenge.

Els agents apunten que, com a molt, hi haurà 12 policies quan normalment s’en necessiten 65 per torn. A més aquests 12 també hauran de fer serveis aliens a les festes com incidents a les urbanitzacions.

El sindicat policial ha advertit en el seu comunicat que hi ha un greu perill de seguretat tant pels assistents a les festes com pels policies locals que facin accions de vigilància ja que no podran tenir els reforços necessaris.

Des del sindicat s’apunta també que, per decisió de l’assemblea dels agents, només es signarà un acord únic per a tota l’illa. Aquets fet dificulta poder arribar a un pacte abans que acabi el mes de juliol ja que els nous consistoris encara han de repartir els càrrecs, inclòs el de responsable de la Policia municipal. Això posaria en perill també la cobertura de seguretat de les festes de Sant Martí i Sant Antoni a Es Mercadal i Fornells i Sant Jaume a Es Castell que tindran lloc abans d’acabar juliol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00