Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 19 de Febrero de 2020

Otras localidades

Mireia Mollà, la nova consellera, vol "anar més enllà"

En un primer contacte en La Llavor, la consellera assenyala aigua, cítrics i Europa com a prioritats d'una conselleria que vol aprofundir en el canvi de paradigma "verd" impulsat per Elena Cebrián

Aterrant encara en el seu nou departament, amb una cartera repleta de problemes i entre reunió i reunió, la nova Consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica mostra les que pretén siguen les seues cartes durant la legislatura en una entrevista en La Llavor.

Mireia Mollà no oculta el seu caràcter combatiu quan anuncia "decisions controvertides" en matèria de política climàtica, però al mateix temps insisteix que buscarà la comunió amb tots perquè ens juguem massa.

En matèria agrària, i procedent del sud de la Comunitat tan sec (Mireia Mollà és il·licitana), les seues prioritats seran l'aigua i Europa. Conscient que és la Unió Europea la que marca les regles del joc, avança que intentarà buscar sinèrgies i aliats a Brussel·les per a, al mateix temps que ací ens adaptem, la Unió accepta i no margina el nostre camp. Ho explicava parlant de la crisi citrícola.

La consellera també ha mostrat preocupació pel tema de la Xylella Fastidiosa. I en matèria mediambiental lloa el treball realitzat per la seua antecessora, Elena Cebrián, que ha posat els fonaments d'un nou model que a ella ara li toca portar més enllà.

També en La Llavor...

...parlem esta setmana d'un nou màster de muntanyes "per projectes". Del tren que ja uneix el port de Rotterdam amb València per a exportar productes hortofructícoles. Els oferim una recepta, recomanacions de vi...

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?