Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

Petxina Daurada a la trajectòria professional

Aquest és el reconeixement que li ha donat el Col·legi de Periodistes a Yolanda Garcia. Qui va començar l'any 1984 a Cadena 13 a Tarragona i tres anys més tard a SER Tarragona. Després vindria un bon reguitzell de mitjans com ara TAC12, Antena 3. Amb ella hem volgut repassar la seva trajectòria i veure com ha evolucionat la ràdio des dels anys vuitanta fins avui.

Yolanda García als estudis de SER Tarragona /

 

És una dona enèrgica, convençuda i honesta amb el què diu. No en va té 35 anys de professió a les espatlles, la majoria dels quals a la ràdio. Amb Yolanda Garcia hem volgut saber dels seus orígens radiofònics per poc a poc anar fent un recorregut en la seva trajectòria professional. Alhora no deixa de ser una evolució personal perquè ella mateixa reconeix que la ràdio forma par de la seva manera de ser i fer.

L’hem volgut sorprendre amb un fragment d’un antic programa que conduïa a Ràdio Reus en el que podem escoltar altres companys seus de generació fent receptes de cuina com pot ser Josep Ma Arias, Josep Baiges o el mateix tècnic de la casa un jove Àngel Palau.

Aquest 20 de juny al vespre, la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha volgut reconèixer la trajectòria i el bon saber fer de Garcia atorgant-li la màxima distinció, la Petxina Daurada.

Des d’aquí, des de la que va ser la seva casa de professió no hem volgut deixar passar la oportunitat de felicitar-la i retrobar-nos amb la seva veu a l’antena de la Cadena SER al Camp de Tarragona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?