Domingo, 11 de Abril de 2021

Otras localidades

Els objectius de l'entitat Lex Ànima

Parlem amb la presidenta Marina Vall-Llosada

La presidenta de Lex Ànima, Marina Vall-llosada

La presidenta de Lex Ànima, Marina Vall-llosada / Ràdio Girona

Acabar amb el correbou de Vidreres... o almenys fer-lo sense animals. Aquest és un dels objectius de l'entitat Lex Ànima, que l'assenyala com l'últim esdeveniment on els animals són part de l'espectacle. Situen la responsabilitat en el govern municipal.

A Vidreres hi queda l'últim correbou a totes les comarques de Girona. Aquesta solitud és un motiu més per tal de demanar que es posi punt i final a aquesta tradició o que almenys s'hi deixen de fer servir animals.

Així ho entén la nova entitat Lex Ànima i que vol defensar els drets dels animals en aquests i altres fronts. La presidenta, Marina Vall-llosada proposa fer servir rèpliques de plàstic dels animals i recorda que la decisió està en mans del govern municipal, que ja els ha dit que no és partidari de tocar res.

Tot i celebrar que s'hagin eradicat la resta d'espectacles amb animals, posen feina als ajuntaments. Critiquen que la solució que trobin per acabar amb coloms, senglars o colònies de gats passi massa vegades per sacrificar-los. Vall-llosada assenyala que a banda de poc ètic és contrapruduent ja que, si els animals se senten amenaçats, encara es reprodueixen més.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?