Sociedad

Els objectius de l'entitat Lex Ànima

Parlem amb la presidenta Marina Vall-Llosada

La presidenta de Lex Ànima, Marina Vall-llosada / Ràdio Girona

Girona

Acabar amb el correbou de Vidreres... o almenys fer-lo sense animals. Aquest és un dels objectius de l'entitat Lex Ànima, que l'assenyala com l'últim esdeveniment on els animals són part de l'espectacle. Situen la responsabilitat en el govern municipal.

Marina Vall-llosada, de Lex Anima

10:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000193935/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Vidreres hi queda l'últim correbou a totes les comarques de Girona. Aquesta solitud és un motiu més per tal de demanar que es posi punt i final a aquesta tradició o que almenys s'hi deixen de fer servir animals.

Així ho entén la nova entitat Lex Ànima i que vol defensar els drets dels animals en aquests i altres fronts. La presidenta, Marina Vall-llosada proposa fer servir rèpliques de plàstic dels animals i recorda que la decisió està en mans del govern municipal, que ja els ha dit que no és partidari de tocar res.

Tot i celebrar que s'hagin eradicat la resta d'espectacles amb animals, posen feina als ajuntaments. Critiquen que la solució que trobin per acabar amb coloms, senglars o colònies de gats passi massa vegades per sacrificar-los. Vall-llosada assenyala que a banda de poc ètic és contrapruduent ja que, si els animals se senten amenaçats, encara es reprodueixen més.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00