Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Joan Sánchez: "Hem tocat sostre pel que fa a contractacions estiuenques"

L'economista exposa la necessitat de desestacionalitzar la temporada o impulsar altres sectors econòmics per poder tenir més treballadors

Joan Sánchez adverteix que no es pot contractar més gent a l'estiu. /

L’increment de la taxa d’atur interanual preocupa als estaments econòmics de l’Illa. Des de la patronal PIME de Menorca s’opina que això es deu a que els empresaris turístics han trigat més a contractar gent de cara a aquesta temporada davant la incertesa de la mateixa.

Aquesta incertesa ja la vaticinava el Quadern Gadeso dilluns. Fins a un 60% dels empresaris menorquins no saben què esperar d’aquest estiu i davant d'això no saben com reaccionar.

Una altra explicació és la que dona l’economista del Cercle d’Economia de Menorca i col·laborador de la SER, Joan Sánchez. Sembla que s’ha tocat sostre pel que fa a la contractació de cara a la campanya d’estiu. Per créixer en número de treballadors s’han de generar altres oportunitats. Aquestes passarien per allargar la temporada obligan a contractar gent els mesos que ara no es fa o impulsant altres sector productius com la industria o el camp.

Cal recordar que la taxa d’atur interanual de Menorca va créixer en 58 persones al mes de juny. És el primer cop que augmenta en 6 anys i vuit mesos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?