Sociedad
Política autonómica

Mae de la Concha ja té la cartera d'Agricultura

La consellera procedent de Menorca comença a definir el seu equip de treball

Mae de la Concha ja ha protagonitzat el traspàs de poders a la Conselleria d'Agricultura. / CAIB.

Mahón

Diversos consellers i conselleres de l’anterior Govern Balears han lliurat aquest dijous matí les carteres als nous responsables de les diverses àrees de l’executiu actual.

Una d’elles ha estat Mae de la Concha, consellera per Menorca, que ara ocuparà la cartera de Agricultura, Pesca i Alimentació. De la Concha ha rebut de mà de l’antic conseller, Vicenç Vidal, tota la informació sobre la seva nova àrea de gestió i ha exposat ja quins són els nous reptes als que s’enfrontarà en els propers anys. El principal serà adequar-se a la realitat que marca la nova meteorologia i que està obligant a baratar la forma de treballar el camp.

Pel que fa a la composició del seu equip de treball, sonen ja noms importants com el de Biel Torrens, exsecretari general d’Unió de Pagesos, que podria ocupar la direcció general d’Agricultura. L’altre nom que sona és el de Mateu Morro, dirigent històric del PSM que actualment milita a Més per Mallorca. Sobre la possible incorporació de Morro, De la Concha ha deixat clar que no és moment de sectarismes i que s’ha de contar amb les millor persones independentment del partit del que provinguin

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00