Sociedad
Política

PSOE, Més i Podem signen l'acord pel Consell

Sostenibilitat, habitatge, energia, carretera i l'aprovació del PTI seran els eixos prioritaris

La signatura de l'acord de govern s'ha fet a les portes del Consell. / Jordi Ribera

Mahón

PSOE, Més per Menorca i Unides Podem han signat aquest divendres al migdia a la plaça Biosfera de Maó l'acord de govern per al Consell de cara als propers quatre anys. 

El document inclou que la socialista Susana Mora serà la presidenta els propers quatre anys mentre que Maite Salord, de Més, quedarà com a única vicepresidenta de la institució. Cristina Gómez, de Unides Podem serà la responsables d'Habitatge i Ocupació.

Destaca l'increment en el nombre de directors insulars de perfil més tècnic per reforçar la tasca dels diferents departaments. Passaran de 13 a 18. L'objectiu final, segons ha apuntat Susana Mora és créixer des de la sostenibilitat.

La qui serà investida presidenta aquest dissabte apunta com a eixos prioritaris del mandat la protecció del territori amb l'aprovació del PTI, el canvi energètic, l'accés a l'habitatge i la millora de la carretera general.

Mora també ha destacat que és bona la sintonia política amb l'actual Govern balear i central, però que això no impedirà ser reivindicatius davant seu.

La constitució del Consell es preveu per a aquest dissabte a les set de la tarda. El que encara queda per definir són els noms dels directors insulars i les seves remuneracions, cosa que encara no s'ha tractat entre les tres formacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00