Sociedad
SOROLL CAMP DE TARRAGONA

Soroll 5 estrelles des del Gran Palas

Al Soroll Camp de Tarragona hem volgut donar la benvinguda a l'estiu des de l'Hotel Gran Palas de la Pineda. Un establiment únic a la Costa Daurada que aquest any celebra el 10è aniversari. Des de la zona Beach Club hem parlat amb els seus responsables sobre l'hotel i també sobre turisme a la Costa Daurada amb el mateix alcalde de Vila-Seca.

Soroll 5 estrelles des de l'Hotel Gran Palas de la Pineda

01:20:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000139209/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vila-seca

És un establiment únic a la Costa Daurada. No ho diem nosaltres. Ho han reiterat els convidats que han desfilat pel programa i que no són precisament ni propietaris ni treballadors de l’Hotel Gran Palas de la Pineda. Tot un 5 estrelles que hem volgut conèixer d’aprop amb el fill dels propietaris l’Inda Salas. Amb ell hem parat de com es va gestar aquest establiment fa 10 anys i com pensen celebrar-ne l’aniversari. Amb el director Borja Izquierdo i la responsable de Màrqueting Raquel Revenga hem abundat en els serveis que ofereix. Des de la tipologia d’habitacions, fins a les activitats pels clients. No cal dir que també ens hem entretingut a ressenyar les múltiples opcions que ofereix l’Spa propietat de l’Hotel. El més gran del territori. Amb Jordi Dieguez, responsable de restauració, hem obert el ventall de les cuines, de diferents latituds del món, que podem trobar als fogons d’aquest gran establiment.

Però també hem volgut parlar de turisme amb l’alcalde de Vila-Seca, Pere Segura i amb Xavier Roig portaveu de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona. Quin paper juguen els hotels com a reclam turístic?. Quin és el rol que han de tenir els ajuntaments en la promoció turística i la acció o inacció envers l’activitat empresarial turística privada ?

I ho hem rematat amb un dels actes que estimem i que ja vam veure a venir des del Soroll d’Estiu de fa un any: la 37ena Trobada Nacional de Trabucaries. De l’11 al 14 de juliol Vila-Seca recordarà el seu passat evocant els atacs de pirates i corsaris que va viure a la seva costa. De la trobada i del programa d’activitats de ‘Pirates i Corsaris a la Mediterrània’ n’hem parlat amb Àngel Holgado i Josep M. Pérez, president i vicepresident, respectivament del grup Trabucaries del Comú.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00