Sociedad
Patrimonio histórico

La Mola vol potenciar les visites amb una potent programació d'estiu

Visites amb misteri, rutes infantils i un concert de Barry Saergent i la seva orquestra faran més interessant anar a la fortalessa

Les principals activitats d'estiu a La Mola. / Jordi Ribera

Mahón

Per apropar La Mola a la ciutadania l’empresa que gestiona la instal·lació ha preparat tot un seguit d’activitats per a que el recorregut sigui molt més amè. Una de les grans novetats serà “La Sombra de La Mola”. Es tracta d’un monòleg teatral elaborat per Carlos Garrido i interpretat per Josep Mercadal que es podrà viure tots els dimecres i divendres de capvespre.

Carlos Garrido explica que el motius d’utilitzar una història d’aquest tipus és que la gent aconsegueix una major connexió amb una instalació com aquesta si hi ha una vivència emotiva, més que cultural.

També s’han previst activitats per fillets amb una ruta infantil on els petits tindran la companyia d’en Baldri, una baldritja que els ajudaria a entendre millor la instal·lació.

A més, hi ha previst pel 9 d’agost l’actuació musical de Barry Saergent i la seva orquestra per interpretar obres clàssiques

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00