Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Mola vol potenciar les visites amb una potent programació d'estiu

Visites amb misteri, rutes infantils i un concert de Barry Saergent i la seva orquestra faran més interessant anar a la fortalessa

Les principals activitats d'estiu a La Mola. /

Per apropar La Mola a la ciutadania l’empresa que gestiona la instal·lació ha preparat tot un seguit d’activitats per a que el recorregut sigui molt més amè. Una de les grans novetats serà “La Sombra de La Mola”. Es tracta d’un monòleg teatral elaborat per Carlos Garrido i interpretat per Josep Mercadal que es podrà viure tots els dimecres i divendres de capvespre.

Carlos Garrido explica que el motius d’utilitzar una història d’aquest tipus és que la gent aconsegueix una major connexió amb una instalació com aquesta si hi ha una vivència emotiva, més que cultural.

També s’han previst activitats per fillets amb una ruta infantil on els petits tindran la companyia d’en Baldri, una baldritja que els ajudaria a entendre millor la instal·lació.

A més, hi ha previst pel 9 d’agost l’actuació musical de Barry Saergent i la seva orquestra per interpretar obres clàssiques

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?