Sociedad
POLÍTICA MUNICIPAL

La fórmula de la coalcaldia a Altafulla

Jordi Molinera i Alba Muntades són coalcalde i coalcaldessa de l'ajuntament d'Altafulla. Aquesta és la fórmula amb la que volen governar el municipi des de la força més votada el 26 de maig: l'EINA. Descobrim com és una coalcaldia i quins són els principals projectes de futur i de continuïtat que tenen entre mans.

Jordi Molinera i Alba Muntadas / Jordi Cartañá

La fórmula de la coalcaldia a Altafulla

24:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000139346/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

No es tracta de repartir-se dos anys i dos anys de mandat. Ni tampoc d’anar junts a tot arreu. Al contrari. Es tracta d’una fórmula poc habitual i que de moment ja li troben l’avantatge de poder tenir un alcalde o alcaldessa en dos llocs diferents a la mateixa hora. Un primer avantatge, si voleu anecdòtic, o no, del que és una coalcaldia. Una suma de forces en el que Jordi Molinera i Alba Muntades i tot el seu grup polític, l’EINA hi creuen fermament.

En l’entrevista que us adjuntem us descobrim una nova generació de polítics municipals d’Altafulla amb moltes ganes de mantenir el que funciona, innovar i sobretot consultar amb els veïns de la vila els projectes que volen tirar endavant. La joventut els acompanya i les urnes del passat 26 de maig els ha reforçat en un mandat que seguirem amb atenció.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00