Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 04 de Julio de 2020

Otras localidades

Ribera d'Ebre

Incendi de la Ribera: de crisi a oportunitat

L'Aquí, amb Josep Cuní, el matinal de SER Catalunya, tanca la seva primera temporada des de Flix. Un programa especial per explicar com afronta el futur La Ribera d'Ebre després d'un dels pitjors incendis dels darrers anys.

Divendres, de 7 a 12h, l'Aquí, amb Josep Cuní tanca temporada des de Flix.

Divendres, de 7 a 12h, l'Aquí, amb Josep Cuní tanca temporada des de Flix. / SER Catalunya

Més de 5.000 hectàrees cremades. Gairebé un miler d'elles de conreu. La resta, unes 4.000, de massa forestal. Moltes d'elles, cultius abandonats durant les darreres dècades i que han estat determinants perquè l'incendi de la Ribera d'Ebre, iniciat el passat 26 de juny, es convertís en un dels més greus dels últims 20 anys a Catalunya. Vuit municipis afectats. Tres comarques. Dues províncies. Un paisatge desolador. Però també una oportunitat per reconstruir el territori, situar-lo al mapa i atacar la problemàtica de fons de la zona: el despoblament rural.

Divendres, en directe de 7 del matí a 12 del migdia, el programa 'Aquí, amb Josep Cuní' tanca la seva primera temporada a SER Catalunya des del Cinema Unió Social de Flix per parlar del futur de la Ribera d'Ebre, de com convertir aquesta crisi en una oportunitat.

Les entrades per seguir el programa en directe les podeu obtenir a través d'aquest enllaç. Aforament limitat.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?