Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 16 de Julio de 2019

Otras localidades

Música i vins solidaris

Aquest dissabte 13 de juliol Mas Foraster, Montblanc, acull una nova edició de concerts de petit format al pati del mateix mas i per segon any en clau solidària. Del cartell, de les entitats beneficiades i dels vins Foraster amb notes excel·lents a la guia Peñin en parlem al programa d'avui.

Jon Tarafa i Ricard Foraster /

 

La Musicata Solidària arriba a la seva sisena edició i en un celler referent a la Conca de Baberà: el Mas Foraster. Jon Tarafa ,organitzador del concert, i Ricard Foraster propietari del Mas Foraster apunten que qui hi faci cap aquest dissabte 13 de juliol sol, en parella, en família, amb amics... podrà gaudir d’una tarda plena de música, on tot el públic que faci cap al celler, podrà degustar els vins de Josep Foraster i de Ilusión+, empresa que destina part dels beneficis de les seves vendes a diferents fundacions que lluiten en contra de la malaltia de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. D’aquesta malaltia ens n’ha parlat la Gina Córdova, esposa de Pau Torres que pateix aquesta malaltia i que per fer-li front al cas d’ell i al de les persones que s’hi torben van voler tirar endavant el projecte Ilusión+.

Quico Tretze, Leimotiv, el duet Paüra són algunes de les posposes musicals per una edició que compta amb la novetat de l'actuació del grup de ball swing , de l'escola reusenca BASIC, que ensenyaran a ballar aquest estil de música al ritme del grup de versions Leitmotiv.

Qui vulgui comprar les seves entrades per assistir al concert i tast de vins, o col·laborar amb Fila 0, per a qui no pugui assistir, ho podran fer al portal ENTRADIUM.COM

Enllaç directe per la venda: https://entradium.com/events/musicata-solidaria-contra-l-ela

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?