Última hora

Al menos dos muertos y 12 heridos en el hundimiento de un restaurante en la playa de Palma

Sociedad
CONSELL GENERAL

Gallardo defensa que la taxa d'atur és la més baixa dels darrers 10 anys

El PS adverteix de la tendència a l'alça dels inscrits a la recerca de feina al Servei d'Ocupació

El ministre de presidència i Economia, Jordi Gallardo, a la dreta de la foto. / S.M. (ANA)

Jordi Gallardo defensa que la taxa d'atur és la més baixa dels darrers 10 anys i remarca que l'augment d'inscrits al Servei d'Ocupació no s'ha de confondre amb les persones aturades.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa ha respost d'aquesta manera a la pregunta formulada pel president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa, què ha demanat per les dades d'atur i persones inscrites al Servei d'Ocupació del passat mes de maig, preocupat per un "titular cridaner" d'un mitjà de comunicació.

Gallardo ha volgut fer èmfasi en el fet que una cosa és la dada de la taxa d'atur i l’altra, la dada de persones inscrites al Servei d'Ocupació.

Des del PS, la consellera general, Judith Salazar, ha advertit que "hi ha una tendència a l'alça" del nombre de persones inscrites en recerca de feina al Servei d'Ocupació, ja que entre juny del 2018 i 2019 s'ha registrat un augment del 16%.

Gallardo ha reconegut que això és cert, però considera que això es deu a què "cada vegada hi ha més persones que confien en el Servei d'Ocupació".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00