Sociedad
TRIBUNALS

Besolí continua amb els comptes bloquejats malgrat l'absolució a Espanya

L'exconseller de finances lauredià assegura que fa dos anys que no pot pagar l'hipoteca i manifestar haver-se sentit abandonat per les autoritats del país

Arxiu Agències

Andorra la Vella

Els comptes de Joan Besolí continuen bloquejats a Andorra perquè tot i haver estat absolt a Espanya, la causa continua oberta al país. Així ho ha explicat ell mateix aquest matí en una entrevista al programa El món de Rac1.

Els advocats de Besolí han demanat ja que s'aixequin les mesures cautelars però encara no hi ha resposta. Besolí ha afirmat que porta dos anys sense poder pagar l'hipoteca.

Per aquest i altres motius afirma, com ja va dir Sandro Rossell, que s'ha sentit abandonat pel seu país i que desconeix els motius pels quals no ha interessat que es parlés massa del seu cas.

Joan Besolí afirma que encara té els seus comptes bloquejats

00:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1563190904_458921/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Besolí ha explicat que l'ambaixador d'Andorra a Madrid va trigar més de 8 mesos a anar-lo a visitar tot i que també ha reconegut que després hi va establir una certa relació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00