Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 22 de Febrero de 2020

Otras localidades

Gaspatxo de meló d'alger i bresquilla

A l'estiu, el gaspatxo en un clàssic i no podem prescindir d'ell. Però cal buscar variants que ens donen un toc més fruiter i lleuger per al dies de més calor. Jo vos he preparat un gaspatxo de meló d'alger amb un toc melós de la bresquilla. La veritat és que t'ho pots prendre en qualsevol moment del dia, per a menjar o per a sopar, o fins i tot quan vens mort de set de córrer amb esta calor. Després de córrer l'altre dia que vaig fer un bol després de 15 km corrent. La veritat és que és reparador i molt saludable.

INGREDIENTS

600 mg de tomaques

500 g de meló d'alger

30 g ceba

40 g de pimentó verd

1 all

Sal

2 *c/s d'oli

3 c/s vinagre de vi blanc

1 bresquilla roja

Celiandre

c/s: cullerada sopera

PREPARACIÓ

La preparació és molt senzilla.  Pelem les tomaques i llevem la part dura del centre. N'afegim la ceba, el pimentó, l'all, la sal, l'oli i el vinagre de vi blanc. Triturem fins que tinga la textura desitjada. Finalment n'afegim el meló d'alger i continuem triturant fins que estiga ben integrada. Provem i rectifiquem del que creguem que li puga vindre bé.

Finalment emplatem i tallem la bresquilla a daus. Els afegim al centre a manera de crostons juntament amb unes fulletes de celiandre. Li donarà un toc especial que segur que vos encantarà.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?