Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

COCHE ELÉCTRICO COCHE ELÉCTRICO Sigue en vídeo el foro 'El coche que viene: 100% ECO', organizado por la SER

Roigé aposta per donar servei als creueristes

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona passa pels nostres estudis a les poques setmanes d'estrenar nou mandat. S'ha mostrat crítica amb el govern de Ballesteros i amb l'actual de Pau Ricomà per com s'aborda el binomi comerç de Tarragona i creueristes.

Laura Roigé presidenta de la Cambra de Tarragona /

 

Laura Roigé és la única presidenta d’una cambra de comerç a a Catalunya. Aquesta qüestió ja la vam tractar en la visita que ens va fer el passat més de març amb motiu del 8 de març. Aquest mes de juliol ens acostem a les línies estratègiques del seu nou mandat. A mitjans de maig els membres del ple de la Cambra de Comerç de Tarragona li van fer confiança per unanimitat perquè tiri endavant amb iniciatives que serveixin per potenciar i enaltir el teixit empresarial i el comerç de l’àrea d’influència d’aquest ens.

Parlem d’internacionalització, de l’avinentesa que hi ha amb les altres cambres de comerç de la demarcació, en especial amb la de Reus. I ens deturem sobre amb quins ulls es mira l’acció o innació de govern municipal envers el binomi comerços de Tarragona-Creuristes. Roigé s’ha mostrat especialment crítica i molesta per l’actitud de Ballesteros al seu dia i que ve a ser la mateixa que la que té ara Pau Ricomà. Ambdós alcaldes no volen empènyer al petit i gran comerç local a obrir les seves portes els diumenges que desembarquin turistes al port.

Però amb la presidenta hem parlat d’altres qüestions que podeu seguir en l’entrevista que adjuntem.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?