Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 23 de Agosto de 2019

Otras localidades

Desdoblada l'N-II entre Medinyà i Orriols, deu anys després

Les obres a un tram de tres quilòmetres han costat 16 milions d'euros

L'A2 al seu pas per Vilademuls / ()

Deu anys després, l'estat ha inaugurat un tram desboblat de tres quilòmetres de l'N-II entre Medinyà i Orriols, a la frontera entre el Gironès i l'Alt Empordà. En concret, les obres han costat 16 milions d'euros i han servit per millorar la via entre l'accés a la plataforma del peatge de l'AP-7 de Vilademuls i la riera de Cinyana.

El desdoblament de la carretera N-II ha sumat avui un tram de tres quilòmetres. Unes obres que van començar el 2009, es van aturar per les retallades i no s'han acabat fins avui. Els veïns de la zona i els empresaris sempre ho ha reclamat per l'alta sinistralitat d'aquesta carretera. Cada dia per aquesta zona hi passen gairebé 16.000 vehicles.

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Pedro Saura, destaca que les obres ajudaran a reduir els accidents de trànsit.

Encara està pendent tot el corredor del nord fins a la Jonquera, i el tram de Tordera fins a Maçanet de la Selva, que ja s'ha adjudicat. Els trams pendents sumen més de 50 quilòmetres.

Pedro Saura ha marxat amb una carpeta, entregada per les cambres de comerç gironines, amb el llistat d'obres pendents. Hi figuren el port de Palamós o l'estació de l'AVE a l'aeroport.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?