Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

Creixen els usuaris del Macarella Bus

També augmenten les persones que empren la xarxa de transport públic per anar a d'altres platges

S'incrementa l'us del servei de llençadora fins la platja de Macarella. /

El servei de bus de línia entre Ciutadella i Macarella ha augmentat el nombre d’usuaris durant el mes de juny respecte a l’any anterior. En total per aquest any s’han registrat 16.762 usuaris, quan al 2018 varen ser 14.910. Per canals de venda, el més emprat ha estat a través del quiosc amb 11.164 tiquets venuts, seguit de la pàgina web amb 5.285 tiquets, i, finalment, la compra directa al bus amb 313. Per a la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, són dades molt positives.

 

Aquest servei té com a objectiu garantir tant a residents com a visitants l’accés a Macarella i evitar els problemes que s’havien ocasionat anys anteriors. Aquest funciona a risc i ventura de l’empresa operadora sense subvenció de l’administració insular. Aquest servei substitueix la capacitat d’estacionament a Macarella. El trajecte es fa en uns 40 minuts per sentit.

Francesca Gomis apunta que, a més de l’increment d’usuaris en aquesta línia, també s’ha detectat un major us d’altres rutes que apropen la gent a les platges de l’Illa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?