Sociedad
DRETS CIVILS

El Raonador demana més recursos

L'informe anual assenyala que les noves obligacions que estableix la llei fan necessari contractar nous personal

Arxiu (Ràdio SER Principat d'Andorra)

Andorra la Vella

El raonador del ciutadà ja ha presentat l'informe anual del 2018 on reitera la necessitat de canviar d'ubicació i augmentar el personal. Assegura que la planta menys 5 del Consell General, on està ara, té problemes de visibilitat i d'accessibilitat ja que s'hi ha d'arribar per unes escales i l'ús de l'ascensor està restringit als treballadors.

Mentre no es canvïi d'espai, la institució del raonador demana que es millori almenys la senyalització externa i interna de les oficines.

Pel que fa els recursos humans, l'informe assenyala que les noves obligacions que estableix la llei fan necessari contractar nous personal tot i que no especifica en quines àrees ni en quina qüantitat.

Sobre els casos tractats, destaca per sobre de la resta la feina realitzada al voltant de la crisi del lloguer. A partir del mes d'octubre del 2018 la Institució va fer una crida per a recollir informació sobre possibles abusos que s'estiguessin produint i al final es van formalitzar 79 queixes, la meitat de les quals relacionades directament amb l'augment desproporcionat del preu del lloguer.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad