Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 25 de Agosto de 2019

Otras localidades

Soroll de Festa Major de Vila-seca

Tanquem la temporada des del castell de Vila-seca a pocs dies que el municipi se sumergeixi en la seva festa major d'estiu. Dels actes i activitats en parlem amb el seu alcalde, Pere Segura. I, aprofitem la visita per celebrar els 40 anys del reconeixement de l'escola de música com a Conservatori Professional o els 35 anys de l'Esplai Esclop. I també música en directe amb el jove guitarrista de 10 anys Pol Garcia.

 

Com hem vingut anunciant aquests dies, hem tancat la temporada de Soroll Camp de Tarragona a les protes de la festa major de Vila-Seca. Dels actes i les activitats n'hem parlat amb el batlle de la vila, Pere Segura així com també, amb ell mateix, hem repassat la història de l'espai des d'on hem fet el program: El Castell de Vila-seca.

 Un programa en el que hem volgut recordar una efemèride imponent com són els 40 anys de reconeixement de l'escola de música com a Conservatori de Música Professional. Dels actes, activitats d'aquest aniversari així com també de la tasca que s'hi ve fent en el dia a dia n'hem parlat amb el director del conservatori Josep Solórzano i la presidenta del PAtronat Municipal de Música de Vila-seca, Àngels Poblet.

Dins els actes de la Festa Major vilasecana detectem dues entitats: El Club d'escacs del que n'hem parlat amb els seus responsables i l'Esplai Esclop. Enguany també d'aniversari. 35 anys.

 

I com no podia ser de cap altra manera i més a Vila-seca, música en directe amb el jove guitarrista de 10 anys Pol Garcia. Alumne del conservatori que recentement l'han premiat a la Mosotra de Guitarres.

 

Ja veieu un darrer programa de temporada que esperem us agradi tant d'escoltar com a nosaltres de fer-lo.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?