Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
OCI

La TAP es queda sense concerts nocturns

Arran d'una denúncia particular la programació de la TAP queda compromesa. L'Ajuntament de Tarragona assegura que a partir d'ara no es podran dur a terme actuacions de nou de la nit a SET del matí perquè així ho estableix la sentència, que obliga a prendre mesures per protegir el descans dels veïns de la zona. D'altra banda el Teatre Tarragona tampoc podrà reobrir fins la temporada de tardor per les obres de reparació del fals sostre.

Façana exterior de la Tarraco Arena Plaça / ACN

Tarragona

El proper dia 27 estava previst un concert de tribut als mítics Queen a dos quarts de deu del vespre. De moment, s'ha avançat a un horari fora del prohibit pel jutge.

Xavier Puig, portaveu municipal assegura que el consistori acata la sentència i que negociarà ara amb la concessionària de la TAP, l'empresa ALPIC, quines mesures es prenen.

A més, l'Ajuntament obrirà dos expedients sancionadors per dos esdeveniments que es van fer a la TAP sense autorització, una festa de cap d'any i una altra, més recent, d'estudiants universitaris.

 El Teatre Tarragona no reobrirà fins la tardor

L'ajuntament demandarà l'empresa encarregada de les obres pels desperfectes al sostre fals i també pels prop de 60.000€ que ha hagut d'assumir en concepte d'indemnització pels 24 espectacles que s'han hagut de suspendre o reubicar.

L'informe tècnic que es va elaborar posterior al desprendiment, determina que la instal·lació que es va fer no era correcta. Els ancoratges eren defectuosos i no van resistir l'estructura, que tampoc es va construir seguint els procediments homologats. L'ajuntament també reclamarà a l'empresa una tercera compensació, encara indefinida, per danys a la imatge de la ciutat de Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00