Sociedad
ACORD UE

Pintat creu que el nomenament del secretari d'Estat d'Afers Europeus qüestiona la feina feta per Ubach

El líder de Terceravia assegura que la retirada del dossier de la UE de mans de la ministra ha provocat el seu desprestigi

Maria Ubach al capdavant d'una reunió amb la UE durant la passada legislatura / SFGA-JAViladot

Andorra la Vella

Josep Pintat apunta que la retirada del dossier de l'acord d'associació a la ministra d'exteriors qüestiona la gestió de l'anterior Govern.

Així ha respost el president del grup parlamentari de Terceravia, en ser preguntat per si hi ha hagut alguna reunió informativa respecte a les negociacions amb la Unió Europea. Ha dit que el que sí que hi ha hagut és "una lectura política de calat que a ningú se li escapa".

Tot seguit, ha criticat que el fet de nomenar un Secretari d'Estat d'Afers Europeus i retirar el dossier "més important del seu ministeri" a la Ministra d'Exteriors, Maria Ubach, "és una desautorització" a tot el que es va fer a l'anterior legislatura, en relació a la Unió Europea. Afegeix que és una qüestió que ja es comenta en determinats entorns internacionals.

Pintat considera que aquest fet reflecteix que amb el nou Govern hi ha hagut "un canvi de paradigma".

Per la seva part, ha manifestat que Andorra té "un repte amb majúscules" quant a la Unió Europea. Ha defensat que "això no acaba amb un pacte d'Estat" sinó que "té el seu origen amb la "transparència" i "que la informació sigui fluida".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad