Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad
Cicloturismo

Un tricampió del món per a la Volta Cicloturista de Menorca

Óscar Freire va guanyar el maillot arc iris els anys 1999, 2001 i 2004 del Campionat del Món de Ciclisme en Ruta

El tricampió del món Óscar Freire participarà a la Volta Cicloturista de Menorca de l'octubre. / Associació Cicloturista de Menorca

Mahón

La Volta Cicloturista a menorca d'aquest any  tindrà a les seves files el tricampió mundial de ciclisme en ruta Óscar Freire. L'esportista càntabre va guanyar el maillot arc iris que el distingia com a campió del món  els anys 1999, 2001 i 2004. A més de participar a la prova menorquina que es celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre rebrà un homenatge per la seva trajectòria professional.

Arturo Sintes, director de la prova que organitza l'Associació Cicloturista de Menorca declara que  "els èxits del corredor càntabre formen part de les millors pàgines de la història del ciclisme del nostre país ja que Freire va aconseguir triomfs mai abans aconseguits per corredors espanyols" .  Oscar Freire també va ser tres cops guanyador de la Milà-San Remo en els anys 2004, 2007 i 2010, pujant al podi en proves com la Copa del Món, vestint el mallot verd del Tour de França el 2008 o guanyant el Giro de la Província de Lucca o de la Gant-Wevelgem el 2008. A més,  va prendre part també com a representant espanyol en tres edicions dels Jocs Olímpics de Sídney2000, Atenes 2004 i Pequín 2008.

Per a Sintes la seva presència en la nova edició de la Volta Cicloturista Internacional a Menorca serà tot un esdeveniment en què també està previst participin altres noms del ciclisme com el mallorquí Lluís Mas, que fa poc ha renovat fins al 2021 pel Movistar Team i que va debutar al Giro d'Itàlia, sent clau per al triomf del seu equip. "A més de Lluís Mas, tindrem més corredors que anirem desvetllant a mesura que ens confirmin la seva participació en la Volta" ha explicat Sintes.

Les inscripcions per participar a la dinovena edició de la Volta Cicloturista Internacional a Menorca estan obertes a la pàgina web de l'esdeveniment (menorcacicloturista.com) i ja sumen més de cent inscrits a hores d'ara, tal com ha confirmat Arturo Sintes. "Estem seguint un ritme de participants similar a l'any passat en què vam aconseguir arribar als 370 corredors" explica Sintes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00