Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

INVESTIDURA INVESTIDURA Rivera, tras su reunión con el rey: "Estamos a tiempo, pero necesitamos que Sánchez rectifique"

Nit de Dj's de Los40 a "Estiu al port" de Maó

El 30 d'agost la zona de l'estació marítima farà des de les 21,30 i fins a les dues de la matinada una sessió de Dj's organitzada per Los40

La festa dels Dj's s'emmarca dins del progarama "Estiu al port" que s'ha presentat aquest dimecres. /

El port de Maó es convertirà un estiu més en una zona dedicada a la cultura durant vàries nits fins a les festes de la ciutat. Aquest dissabte ja hi haurà un mercat de nit, antiquaris i brocanters. El 9 d’agost el Club Marítim de Maó farà diverses activitats i es celebrarà una nit de l’art.

El 14 d’agost serà el torn d’una cantada d’havaneres. El dia 30 el plat fort serà una sessió de Djs organitzada per  Los40.Hi prendran part BBrothers, el grup dance dels 90 ASAP, la Dj de Los40 Cristina Boscá juntament amb Óscar Martínez, també de Los40 i Kike Sastre.

La darrera nit d’activitats serà el 9 de setembre durant la tradicional festa del port. Totes aquestes actuacions s’han presentat aquest dimecres a Maó.

El batle, Héctor Pons, explicava que un dels objectius de la iniciativa és peatonalitzar el port com ja es va fer ocasionalment en el passat mandat. La primera tinent de batle, Conxa Juanola, també ha recalcat la necessitat de dinamitzar el port de la ciutat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?