Sociedad
RELACIONS INTERNACIONALS

Grynspan aprova la feina d'Andorra organitzant la cimera iberoamericana

No creu que la seguretat sigui un problema i avancen que ja estan treballant amb la possible col·laboració de França i Espanya

El cap de Govern, Xavier Espot, amb la secretaria general iberoamericana, Rebeca Grynspan / SFGA-JAViladot

Andorra la Vella

Els preparatius per a la cimera iberoamericana avancen a bon ritme. La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, ha mantingut avui una trobada amb el cap de Govern i també amb la resta de gabinet així com amb el patronat de la fundació que es fa càrrec de l'organització i s'ha mostrat satisfeta de com estan anant les coses.

Grynspan ha destacat que al tractar-se d'un país turístic, es compten amb les places hoteleres suficients per organitzar aquesta cimera i pel que fa la seguretat, ha destacat que aquest és un valor del país i a més es comptarà amb la col·laboració dels països veïns, Espanya i França, tot i que els termes encara no s'han concretat.

De les 20 reunions previstes des d'ara i fins la celebració de la cimera n'hi ha que es faran fora d'Andorra i ja s'han calendaritzat. Com ha explicat la ministra d'Afers exteriors, Maria Ubach, hi ha cites programades, entre altres llocs, a Cuba.

La resta de calendari encara no està del tot tancat i tampoc hi ha una data límit per fer-ho. No obstant, Grynspan sí té previst tornar a Andorra el mes d'octubre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad