Sociedad
TURISME

Marsol aposta per la continuïtat de Cirque du Soleil a la parròquia

La ministra de Turisme ja ha assegurat que de seguir, l'espectacle no es farà al Parc Central

Un dels números del darrer espectacle de Cirque du Soleil, Rebel, que encara es representa a la capital. / Andorra Turisme

Andorra la Vella

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, creu que la continuitat del cirque de Soleil o algun espectacle similar és necessaria per tal de seguir dinamitzant el turisme el mes de juliol

Marsol ha fet, a l'hora Andorra, un balanç molt positiu dels anys de funcionament del Cirque a la capital, tot i que ara proposi un canvi d'ubicació.

La ministra de Turisme, Verònica Canals, decidirà com a molt tard a la tardor si dóna continuïtat o no al Cirque du Soleil.

A manca encara d'uns dies per acabar la temporada de la companyia al Principat, la ministra ha assegurat que els objectius ja s'han assolit però això no és suficient com per prendre ja una decisió sobre el seu futur.

El que sí ha confirmat Canals és que si segueix el Cirque no serà al Parc Central.

La ministra també ha parlat del futur de les subvencions a esdeveniments esportius com ara la Ultra Trail o la Gran fondo. Ha assegurat que ho estan estudiant i que a més ho fan conjuntament amb la minsitra d'Esports, Silvia Riva, en el marc de preparació dels pressupostos pel 2020.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad