Sociedad
Juventud

Biniparratx obre de nou després de tres anys i 430.000 euros de reformes

Els campaments de l'INJOVE es posposen fins el proper estiu

El campament de Biniparratx torna a estar operatiu. / CIMe.

Mahón

El campament de Biniparratx ha tornat a obrir les seves portes després de romandre tancat des de la primera meitat del 2016. Durant aquest temps s’han portat a terme unes obres de remodelació que han aportat més accessibilitat i sostenibilitat a les instal·lacions.

El conseller de Joventut, Miquel Àngel Maria, explica que els 430.000 euros s’han invertit en temes com els serveis de sanejament i abastiment d’aigua, servei contraincendis, supressió de barreres arquitectòniques, remodelació dels banys i menjadors, substitució de material com les tendes de campanya, substitució de lluminària per unes LED més eficients, instal·lació de plaques solars, adequació dels camins i asfalt de la carretera d’accés al campament.

Durant aquest estiu s’han programat unes colònies d’estiu de parla anglesa, amb excursions, tallers, jocs i visites culturals relacionades amb la cultura britànica. En total s’hi han pogut inscriure 24 persones. Però només es permeten activitats organitzades per entitats alienes a l’INJOVE.

Miquel Àngel Maria explica que el renovat Biniparratx està en el que es podria definir com una fase de rodatge.

Els campaments que organitza el Consell a través de l’Institut de la Joventut ja es faran l’any que ve.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00