Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Govern i Terceravia acosten posicions per a la negociació amb la UE

Josep Pintat presenta un memoràndum d'entesa previ al Pacte d'Estat

El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba es reuneixen amb el grup parlamentari de Terceravia, encapçalat per Josep Pintat /

Bones sensacions després de la primera trobada entre el Govern i el grup parlamentari de Terceravia per començar a parlar del pacte d'Estat per fer front a les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Per al Govern aquest pacte és clau per fixar les línies de negociació en tots els àmbits que queden per acordar, incloses en les llibertat de circulació de persones, serveis i capitals.

Terceravia no s'ha presentat a la reunió amb les mans buides sinó que ho ha fet amb un memoràndum d'entesa i col·laboració que ara el Govern ha d'estudiar.

De fet, Terceravia farà públic avui el contingut d'aquest document. El Govern per la seva banda també va ensenyar l'esborrany d'acord de pacte d'Estat en el qual estan treballant.

Queda pendent una reunió amb el grup socialdemòcrata. Els contactes ja han tingut lloc i esperen poder mantenir la primera reunió abans del setembre.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?