Sociedad
ACORD D'ASSOCIACIÓ

El Govern i Terceravia acosten posicions per a la negociació amb la UE

Josep Pintat presenta un memoràndum d'entesa previ al Pacte d'Estat

El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba es reuneixen amb el grup parlamentari de Terceravia, encapçalat per Josep Pintat / SFGA-JAViladot

Andorra la Vella

Bones sensacions després de la primera trobada entre el Govern i el grup parlamentari de Terceravia per començar a parlar del pacte d'Estat per fer front a les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Per al Govern aquest pacte és clau per fixar les línies de negociació en tots els àmbits que queden per acordar, incloses en les llibertat de circulació de persones, serveis i capitals.

Terceravia no s'ha presentat a la reunió amb les mans buides sinó que ho ha fet amb un memoràndum d'entesa i col·laboració que ara el Govern ha d'estudiar.

De fet, Terceravia farà públic avui el contingut d'aquest document. El Govern per la seva banda també va ensenyar l'esborrany d'acord de pacte d'Estat en el qual estan treballant.

Queda pendent una reunió amb el grup socialdemòcrata. Els contactes ja han tingut lloc i esperen poder mantenir la primera reunió abans del setembre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad