Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 22 de Septiembre de 2019

Otras localidades

El Cercle d'Economia crida a modernitzar els negocis

Les vendes online creixen a Menorca i molts empresaris illencs encara no han adaptat els seus negocis

El president del Cercle d'Economia de Menorca llença un avís als empresaris illencs. /

El president del Cercle d'Economia de Menorca, Paco Tutzó, demana a les empreses de l'illa que entrin de ple en internet si volen sobreviure en el segle XXI ja que les vendes en línia van en augment.

El dirigent del Cercle d'Economia de Menorca insisteix en la necessitat dels negocis illencs de donar el salt al món d'internet per poder sobreviure, sobretot pel que fa a les vendes. El president del Cercle, Paco Tutzó, té molt clar que qui no s'adapti al futur ho tindrà molt complicat per mantenir el negoci perque ja no es pot dur com a principis o mitjans del segle XX.

Aquesta necessitat d'evolucionar és patent en alguns sectors de la patronal del comerç minorista de Menorca, ASCOME, que intenta crear una central de vendes per internet, però aquest projecte no acaba d'arrencar.

La compra de productes de tot tipus a través d'internet creix a passos de gegant. A Espanya ha augmentat un 260% en cinc anys. Fins i tot l'alimentació s'ha fet un racó en aquest servei. El comerç electrònic suposa ja el 12% de totes les compres que es fan el que implica superar la mitjana europea.

En el cas de Menorca aquest fenomen facilita l'accés al públic a una sèrie de productes que poden ser difícils de trobar a l'Illa. Per això s'han convertit en un important competidor dels negocis illencs.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?