Sociedad
Sucesos

Un accident múltiple i un cotxe incendiat a Ciutadella

La policia també ha detingut un home per un presumpte delicte de violència de gènere

El turisme incendiat era nou i es creu que el foc es va produir per una falla pròpia del vehicle. / Policia Local de Ciutadella.

Cap de setmana complicat a Ciutadella amb un accident múltiple i un cotxe fugat i un altre que va acabar incendiat. La nit de divendres a dissabte al passeig Sant Nicolau un vehicle va xocar contra quatre que estaven estacionats i es va donar a la fuga. Per les restes del vehicle en el lloc de l'accident es sap que es tracta d'un Citroen C4 de color gris. Dissabte capvespre es va immobilitzar un vehicle sospitós de ser el responsable de l'accident. El conductor es va personar diumenge a la prefectura de policia i reconeix el fets sent denunciat per estar implicat en un accident i no comunicar-ho, no conduir amb la suficient cura i precaució, i deixar restes del vehicle a la via pública creant perill.

Divendres matí es va incendiar un vehicle dins l'estacionament de l'hotel Marina Garden de Cala en Bosch.

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home de nacionalitat colombiana de 25 anys ha estat detingut a Ciutadella per un presumpte delicte de violència domèstica. Els fets van començar quan l’112 va rebre un avís d’una dona i un fillet d’un any eren a la Plaça Europa plorant que asseguraven haver discutit amb la seva parella. Unitats de policia local localitzen a la senyora en qüestió amb un infant en braços. Aquesta manifesta que tant ella com el fillet han estat agredits per la seva parella i que no és la primera vegada que li passa.

Acompanyen a la víctima al seu domicili i comproven que el pany de la porta del domicili ha quedat mig trencada per una portada que ha donat el presumpte agressor quan ha marxat de l'habitatge, fent constar que aquest també s'ha emportat les claus del domicili. Els agents van poder arreglar la porta i tancar el domicili correctament. Els agents van dur la dona i el petit d’un any al centre de salut del canal salat per a efectuar-los-hi el reconeixement metge pertinent, ja que l'afectada vol posar una denúncia. Hores després han localitzat al presumpte agressor al interior del pis, procedint a detenir-lo com autor d'un delicte de violència de gènere i familiar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00