Sociedad
Contaminación

Ciutadella reobre Cala Blanca al bany

Des de l'ajuntament es seguiran fent controls de qualitat de l'aigua per certificar la seva salubritat

Cala Blanca torna a ser apta pel bany. / Ajuntament de Ciutadella.

Mahón

Cala Blanca torna a obrir la seva platja al bany. Els resultats de les dues analítiques de les mostres d’aigua agafades divendres matí, una feta per la Conselleria de Salut i l’altra feta per Pime Menorca encarregada per l’Ajuntament de Ciutadella, mostren que l’aigua de bany de la platja de Cala Blanca és apta pel bany. Per aquest motiu l’Ajuntament de Ciutadella, una vegada rebut el vist i plau de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, ha decidit reobrir la platja.

De tota manera s’han tornat a agafar mostres que seran analitzades aquests dies per fer un seguiment de l’evolució de l’aigua de bany d’aquesta platja. Cal recordar que aquesta platja es va tancar al bany la setmana passada per contaminació per aigües fecals.

L’Ajuntament de Ciutadella treballa per minimitzar els riscos de contaminació a totes els platges en general i a Cala Blanca en particular, informant cada any als establiments propers a la platja de la importància de fer un bon manteniment i neteja de les seves instal·lacions de desguàs d'aigües residuals. També es fa una manteniment periòdic de les instal·lacions municipals de bombeig d’aigües residuals, que es netegen cada mes durant l’estiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00