Sociedad
Baloncesto

L'Hestia Menorca fitxa un 'canoner'

Garret Covington va anotar una mitjana de 14 punts per partit la temporada passada amb el CB L'Hospitalet de LEB Plata

El nou jugador de l'Hestia Menorca ha de sumar molts punts a cada partit. / Hestia Menorca.

Mahón

El perímetre del Hestia Menorca se segueix apuntalant i, a falta de la incorporació de dos jugadors, l'antepenúltim a sumar-se al Hestia Menorca és el nord-americà Garret Covington. El jugador, que el curs passat va militar a l'Hospitalet, viurà la seva tercera aventura a Espanya.

 Es tracta d'un aler de 24 anys, alt i fort, de 196 centímetres, amb facilitat per anotar des de diferents facetes, però sobretot des de la línia exterior i amb molta potència per penetrar a cistella.

L'any passat es va incorporar a l'Hospitalet amb vista a la segona fase i en 16 partits disputats va ajudar a l'equip català amb 14 punts, 3,4 rebots i 2,5 assistències per duel en què va marxar als 12,6 de valoració mitjana.

L'arribada de Covington suposa la no renovació de Pack, un dels pilars de la històrica primera temporada a LEB Plata del Hestia Menorca, a qui el club agraeix la seva implicació i la seva aportació en els 33 partits en què ha defensat la nostra samarreta, i li desitgem la millor de les sorts d'ara en endavant.

El tècnic menorquí, Oriol Pagès, es mostra "molt content amb l'arribada de Garret". "Es tracta d'un jugador que reforça la nostra línia exterior, amb molta capacitat d'anotació tant en penetració, des de 6,75, de dribling ... Ens ha d'aportar molts punts", explica Pagès.

En aquest sentit, a més, descriu al nord-americà com "un jugador que marca la diferència en l'anotació, però també entén molt bé el joc, té capacitat per assistir, per ajudar en el rebot defensiu i amb més qualitats que beneficiaran a l'equip i que estic convençut que faran gaudir l'aficionat ".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00