Sociedad
FUTBOL

Les obres de Prada de Moles, al setembre

El comú d'Encamp espera poder adjudicar les obres de millora del camp de futbol, per tal de complir amb la normativa de Segona B i tindran un cost proper als 500.000 euros

Prada de Moles. / OPSA

Andorra la Vella

El conseller d'Esports i Turisme encampadà, Xavier Fernández, ha celebrat l'ascens del FC Andorra a la categoria de bronze del futbol espanyol i ha explicat els terminis que s'han marcat per introduir tota una sèrie de millores al recinte esportiu, que seguirà sent la casa de l'equip tricolor.

L'objectiu és poder publicar al BOPA el dimecres de la setmana vinent el concurs perquè les empreses interessades puguin presentar les seves ofertes i poder adjudicar els treballs al setembre amb l'objectiu d'enllestir-los abans de finals d'any. Entre les modificacions previstes hi ha la construcció de la tanca perimetral del camp, un tercer vestidor i una zona de bar. També es treballarà per trobar la manera de tapar la visibilitat des de la carretera amb l'objectiu d'omplir les grades i poder ampliar l'aforament, que actualment és de 500 persones.

El cost de les obres les assumirà íntegrament el comú. Pel que fa al futur i la construcció d'un nou estadi en el cas que es pugui a Segona A, Fernández diu que s'està en converses amb el FC Andorra, però que de moment tot està en una fase embrionària. Cal recordar que a la categoria de plata els requisits són tenir un aforament mínim de 6.000 persones.

D'altra banda, l'Hospitalet ja ha deixat clar que recorrerà al Consejo Superior de Deportes la resolució de la Federació Espanyola de Futbol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00