Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 18 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Francina Armengol descarta "per ara" desviar creuers de Palma a Maó

Afirma que és una polèmica que només afecta a la capital mallorquina i que s'ha d'estudiar el problema amb calma

El Govern no es planteja en aquests moments desviar creuers de Palma a Maó. /

Palma no desviarà, per ara creuers cap al port de Maó. Així de taxativa s’ha mostrat la presidenta autonòmica Francina Armengol durant la seva visita d’aquest dimecres a Maó. La primera oficial que fa a l’illa en aquesta legislatura.

Armengol ha apuntat que aquesta polèmica es dóna, només, a Palma i cal estudiar al situació amb calma abans de prendre les decissions que calguin i es puguin aplicar segons el marc legal vigent.

Armengol també ha explicat que Balears i Menorca necessiten ja la constitució d’un govern central a Madrid perquè hi ha molts temes pendents que s’han de solucionar ràpidament. Armengol ha posat l’exemple del conveni de carreteres de Menorca com a tema que afecta directament a l’illa. També s'ha referit a qüestions com la manca d'uns pressupostos estatals adients a les necessitats de les Balears, el desenvolupament del REB, d'un marc impositiu especial i d'altres.

La presidenta autonòmica ha lamentat la inestabilitat política del Govern central dels darrers cinc anys i ha recordat que a la passada legislatura l’executiu autonòmica va haver de tractar fins amb tres governs centrals diferents.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?