Sociedad
Sucesos

Incendi a un xalet de Cala en Blanes

Dues persones van ser ateses `per ansietat i es van haver de desallotjar dos habitatges

L'incendi va afectar a dos xalets de la urbanització de Ciutadella. / Policía local de Ciutadella.

Mahón

Un incendi a les 19:30 d’aquest dimecres al carrer Ercilla de Cala en Blanes va acabar sense ferits, però amb dues llars desallotjades pels danys materials segons informa la policia local de Ciutadella. El que sí va haver són dues persones amb una situació aguda d'ansietat que va requerir l’actuació del servei Samu 061.

L'habitatge afectat és un xalet adossat i va patir danys molt importants en el seu interior. El bombers van extingir el foc en pocs minuts però la carrega tèrmica que hi havia en l'interior es podia notar des de l'habitatge del costat. El propietaris eren dues persones de 69 anys de nacionalitat anglesa, residents a l'illa. Els membres de la policia local en nom de l'ajuntament els varen oferir ajut social al no poder pernoctar ni habitar en els propers dies la seva llar. Varen agrair l'oferiment però comptàvem amb ajuda familiar i d'amics anglesos que els acollirien metres ells fan les gestions per rehabilitar la seva llar.

Segons fonts oficials tot apunta que l’incendi va començar quan no hi havia ningú dins el xalet i que el punt d'inici va ser la cuina S’especula que podria tractar-se d'un descuit per haver deixat una paella al foc o d'una fall elèctric de la campana extractora o d’un altre electrodomèstic proper pel punt d'inici.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00