Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 16 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Endesa culpabilitza Bruseles del retard en la transformació de la central del port

La companyia elèctrica voldria accelerar l'us del gas en lloc del gas-oil

Jua Pedro Yllanes, Susana Mora, Maite Salord i els batles de Menorca van inspeccionar les obres per a reduir la contaminació de la central del port de Maó. /

Les administracions públiques i Endesa estan pendents de Brussel·les per a poder iniciar la transformació de la central tèrmica de Maó i que substitueixi el gas oil per gas. Ho afirma el director general d’Endesa a Balears, Martí Ribes, qui reconeix que hi ha pressa en fer que la planta passi a produir el 90% d’electricitat amb gas, que és més fàcil de maniobrar i manco contaminant.

Mentre es van executant les obres per traslladar aigua a les turbines i refredar les emissions contaminants. D’aquesta manera les partícules d’òxid de nitrogen es redueixen sensiblement. El calendari apunta que aquesta millora s’hauria de notar durant el primer semestre de l’any 2020, però Martí Ribes apunta que , fins i tot es podria assolir la fita a finals d’any.

Els anuncis els ha fet durant la visita del vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, la presidenta del consell, Susana Mora i els batles de l’illa a la central del port.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?