Sociedad
Bandas música

Es Migjorn protagonitza el gran concert de l'estiu

Més de 9.000 persones es van juntar a Los Nogales per a l'homenatge a Queen

Mai s'havia reunit tanta gent per a un concert de música a Menorca. / Luis Soler

Mahón

Més de 9.000 persones es van aplegar aquest dijous capvespre al camp de futbol de Los Nogales  per a seguir el que va ser el concert més multitudinari fet mai a Menorca. La Banda de Música des Migjorn Gran  va retre un homenatge a Queen que va entusiasmar  al públic assistent.

Després d'uns minuts d'escalfament amb la banda Jukebox que va recordar els èxits del 80 el tema, "Show must go on"  va encendre el gran espectacle. Isaac Mascaró i la Banda de Música des Migjorn Gran  iniciaven així 90 minuts de cançons de la mítica banda britànica.

Va ser ja a la segona cançó  que el cantant  Nicolau Gomila, alter ego aquest dijous de Freddie Mercury, sortia a l'escenari per cantar  i gesticular com la llegenda del rock. Va començar amb el tema "One vision". Després seguirien peces tan conegudes com "Radio gaga", "We will rock you", "I want to break free", "Love of my life" entre d'altres.

Com no podia ser el concert va acabar amb els sons de "God save the Queen" i  una enorme satisfacció entre el públic i els artistes per una nit màgica viscuda per igual a ambdós costats de l'escenari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00