Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Agosto de 2019

Otras localidades

Menorca aguanta bé l'estiu pre-Brèxit

La presidenta del Consell Susana Mora insisteix en que es farà un esforç a la World Travel Market per promocionar Menorca davant el mercat britànic

Negueruela i Mora han pactat dur a Menorca la gala del turisme sostenible d'aquest proper setembre. /

Menorca està resistint l'imminent Bréxit millor del que s'esperava. Així ho ha destacat la presidenta del Consell i responsable de Turisme, Susana Mora. Encara que es manté prudent i evita fer una valoració de la temporada estiuenca fins que aquesta acabi, Mora apunta que el mercat britànic s'està comportant millor del que es creia.

la presidenta reconeix que maig va ser pitjor que el de 2018, però juny i juliol han tingut bones dades. A més, si es suma tot l'any, el mercat britànic  ha crescut un 1%.

Susana Mora insisteix en la importància d'aquest país i el turisme que genera i, per això  assegura que a l'octubre, durant la celebració de la fira  World Travel Market a Londres, es farà un gran esforç per convèncer els anglosaxons perquè segueixin viatjant a l'Illa. Cal recordar que el Brexit es farà efectiu precisament durant el mes d'octubre.

D'altra banda la presidenta va anunciar que l'illa acollirà a finals de setembre la gala anual del turisme sostenible que organitza el Govern dels Illes Balears.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?