Sociedad

Tanquen els Jardins del Raval on dormien sense sostre i delinqüents

Els serveis de BCNeta feia setmanes que no hi podien entrar per amenaces. La Policia Nacional ha detingut 9 persones per Estrangeria

Imatge d'arxiu dels Jardins de Sant Pau / Google Maps

Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha restringit l'accés als Jardins de Sant Pau a Ciutat Vella, darrera la comissaria dels Mossos. S'havia convertit en un punt conflictiu segons els veïns perquè alguns toxicòmans s'hi anaven a punxar, altres joves delinqüents hi amagaven el botí i hi havia també sense sostre que hi passaven la nit, baralles i alcohol, a més de moltes deixalles.

Els serveis de neteja municipals ja no hi podien ni entrar perquè rebien amenaces.

Els Mossos, la Guàrdia Urbana i la Policia nacional hi van fer aquest dilluns al matí un dispositiu. Van identificar tothom, els van desallotjar. Van netejar la zona i han posat tanques.

Un total de 9 persones detingudes

La policia nacional, en les seves competències d'estrangeria, va identificar 29 persones de diferents nacionalitats i 9 van acabar detinguts per no tenir papers. Fonts municipals expliquen que feia setmanes que havien alertat als ocupants del parc que els desallotjarien i els havien ofert allotjament. Cap de les persones que hi havia ahir el va acceptar, segons el consistori.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00