Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Agosto de 2019

Otras localidades

Més per Menorca lamenta el recurs d'inconstitucionalitat contra la reclassificació professional dels bombers

Josep Castells demana a Francina Armengol que també impedeixi ingerències del Govern central en les ajudes per pagar les indemnitzacions del Consell

La reclassificació dels bombers de Balears pot ser inconstitucional segons el Govern central. /

Més per Menorca rebutja la ingerència del govern de l'Estat, una vegada més, en qüestions organitzatives internes, per haver posat en dubte la constitucionalitat de la disposició addicional sobre la reclassificació professional del cos de bombers de les Illes. Des de Més es recorda que la llei va ser fruit d'un consens amb el sector. Es varen reclassificar les categories professionals per donar millor resposta a les expectatives professionals dels treballadors i per millorar el servei d'extinció d'incendis.

Josep Castells, portaveu de Més per Menorca al Parlament,  també es mostra preocupat que Madrid pugui interferir en el pagament de les ajudes del Govern balear al Consell de Menorca per fer front a les indemnitzacions de Cesgarden i Princesa Son Bou. Castells demana a la presidenta Armengol que intervingui per evitar que això vagi a més "si és que té alguna tecla a pitjar".

El partit ecosobiranista espera que l'executiu sigui ferm en la defensa dels interessos de la comunitat autònoma

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?