Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIA INCENDIO EN GRAN CANARIA La última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Menorca guanya terreny com a destinació turística a Itàlia

Els transalpins ja són el tercer mercat emissor més important per l'Illa amb un creixement del 18% durant aquest any

El turisme italià cada cop és més important a Menorca. /

L'interès per Menorca a Itàlia augmenta a passos de gegant. Gairebé cada dia apareixen articles sobre la seva oferta turística en els principals mitjans de comunicació. Els transalpins ja són el tercer mercat turístic en importància per a l'illa.  La promoció de Menorca en diaris i revistes italianes ha permès que aquest tipus de notícies arribin a 300 milions de persones fins a finals de juliol segons les dades de Foment del Turisme de Menorca.

Aquest bombardeig mediàtic arriba gràcies a la feina d'una empresa de relacions públiques italiana. Però, més enllà de le snotes de premsa que es passen o els articles promocionats,  ja hi ha un 7% d'aquests reportatges que es generen pels propis mitjans a causa de l'interès creixent per la nostra illa al país.

Tot això ha permès que el mercat italià ja sigui el tercer o en importància a l'illa per darrere de l'espanyol i el britànic amb un creixement del 18% en l'últim any. Més de 24.000 persones entre juliol i abril.

No obstant la promoció exterior no es circumscriu a Itàlia. Foment del Turisme de Menorca treballa de forma similar a mercats que considera estratègics com Regne Unit, França o Alemània. A tots ells tenen agències de relacions púiblique. I, en certs cassos, es vol reforçar amb altres projectes com els vols directes tot l'any amb Londres o els que es volen obrir de cara a final d'any amb Alemània.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?